M&R Standaard

Map&Route standaard kunt u gebruiken om direct en eenvoudig een interactive kaart of routeplanner op een webpagina te kunnen tonen; De pagina's kunnen geheel worden vormgegeven naar eigen wens en zijn uitermate geschikt voor integratie binnen uw website zodat uw bezoekers uw vestiging(en) kunnen vinden en bereiken.

M&R plus

Map&Route plus  gebruikt u om uw bezoekers aan te geven dat er meerdere vestigingen zijn; Deze dienst wordt vaak in combinatie met de Locator dienst gebruikt. Hiermee kan de bezoeker van uw site een route genereren naar uw dichtstbijzijnde vestiging.

M&R Pro

De pro versie van Map&Route is een XML webservice die u de bouwstenen biedt voor het bouwen van uw eigen toepassingen. De bouwstenen bieden functionaliteit voor geocoding, mapping en routing. Er zijn tevens mogelijkheden tot het toevoegen van wegwerkzaamheden, verkeersgegevens en flitsers.

Maatwerk

Naast het toegang bieden tot de verschillende webservices en diensten heeft Locatienet ook de mogelijkheid om maatwerk projecten voor u uit te voeren. Heeft u specifieke wensen, of zelf niet de technische kennis in huis om projecten zelf uit te voeren, dan helpen wij u hier graag mee.

Contactgegevens

Telefoon

+31 (0) 346 581 671

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Locatienet BV
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht

Kantoor Amsterdam

Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 003 C
1018 JA Amsterdam

Bekijk de plattegrond

 

Map&Route biedt alle benodigde tools om uw klanten, maar ook uw eigen locatie te vinden en te bereiken. U kunt uw locaties, zoals kantoorpand, filiaal danwel een vertegenwoordiger onderweg, heel precies weergeven op een interactieve plattegrond. Natuurlijk kan er ook een volledige beschrijving van de route worden gegenereerd  naar uw locaties vanuit elk willekeurig adres. 

Er zijn veel bedrijven en organisaties die Map&Route al jaren inzetten om klanten de locatie te tonen.

Omdat de doelen en wensen van vindbaarheid en bereikbaarheid van bedrijf tot bedrijf verschillen is de Map&Route dienst beschikbaar op verschillende niveau's:

- Map&Route Standaard om direct en eenvoudig een webpagina met interactive kaart of route aan te bieden; De pagina's kunnen geheel worden vormgegeven naar eigen wens en zijn uitermate geschikt voor integratie binnen uw website zodat uw bezoekers uw vestiging(en) kunnen vinden en bereiken;

Map&Route standaard is al verkrijgbaar vanaf € 130,- per jaar* 

- Map&Route Plus om uw bezoekers aan te geven dat er meerdere vestigingen zijn; Deze dienst wordt vaak in combinatie met de Locator dienst gebruikt;

- Map&Route Pro geeft u alle vrijheid om de tools naar eigen inzicht in te zetten. Deze versie bestaat uit een aantal webservices, XML of SOAP, die het mogelijk maken om posities van willekeurige adressen op te vragen, eigen plattegronden te maken of eigen routebeschrijvingen te genereren. De Pro versie beschikt ook over webservices voor het opvragen van informatie met betrekking tot wegwerkzaamheden, verkeersgegevens en geografische informatie.

Een nieuw script voor de Map&Route Standaard kunt u hier genereren.